Večerní komentované prohlídky v paraZOO

Od 6. května se už třetí sezónu ve vlašimské zoologické zahradě pořádají večerní komentované prohlídky, které návštěvníkům představí paraZOO ve zcela nezvyklé podobě.

Večerní komentované prohlídky představují návštěvníkům vlašimskou paraZOO mimo běžnou otvírací dobu. Za zavřenými branami paraZOO ožívá jiným ruchem než vlivem návštěvníků. Během prohlídek se veřejnost blíže seznámí se zvířecími svěřenci vlašimské zoologické zahrady po „zavíračce“.

První termín večerních komentovaných prohlídek se koná 6. května od 19:30. Další termíny budou následovat ve čtrnáctidenních intervalech. Na každou z prohlídek je potřeba se zarezervovat na e-mailu prohlidkaparazoo@csop.cz

Doplňující informace:

ParaZOO Vlašim je zoologická zahrada představující zástupce volně žijících živočichů České republiky. Jedná se o expoziční část Záchranné stanice pro živočichy Vlašim. Většina zvířat v paraZOO jsou pacienti, kteří mají trvalé následky po poranění a byla léčená v ZS Vlašim. V paraZOO Vlašim můžete vidět vydry, kočky divoké, mývala severního, krkavce velkého a mnoho dalších dravých ptáků a sov.

Mgr. Martin Hůlka

kontakt: martin.hulka@csop.cz; 731 595 070

Foto: Matěj Vácha